15. januar 2021
Alvorlig ulykke på Høve Stræde. En kvindelig cyklist mistede herredømmet over cyklen på strædet, hvor der ligger småsten som led i en ny vejbelægning. Hun er nu fløjet til Rigshospitalet. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Alvorlig ulykke på Høve Stræde. En kvindelig cyklist mistede herredømmet over cyklen på strædet, hvor der ligger småsten som led i en ny vejbelægning. Hun er nu fløjet til Rigshospitalet. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om Høve Stræde i eftermiddag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om Høve Stræde i eftermiddag
Odsherred - 02. juli 2020 kl. 15:43
Af Marianne Nielsen

Torsdag eftermiddag skete det, som borgerne i Høve gennem flere uger har frygtet og forudset; at den nye vejbelægning ville blive skyld i alvorlige ulykker.

arrow Læs også: Ude af respirator efter dramatisk styrt

Et ægtepar på elcykler opdagede for sent den porøse vejbelægning på vejbanen, og kvinden, der kørte forrest mistede herredømmet over cyklen.

Ulykken var så alvorlig, at kvinden måtte flyves bevidstløs på Rigshospitalet, og ikke transportes i den rekvirerede ambulance.

Landmand Jesper Fredslund Davidsen, der bor på Høve Stræde, vurderer overfor Nordvestnyt, at der var tale om et ægtepar omkring de 60 år på turisttur i Odsherred.

Det er kun få dage siden miljø- og klimaudvalget på et ekstraordinært møde, besluttede at gøre noget ved forholdene på strækningen efter en del krads kritik, og netop her til i eftermiddag er der møde om belægningen med entreprenøren.

- Det er ikke nogen hemmelighed at både vi og politikerne er meget utilfredse med det her, og det er meget ulykkeligt, at der er sket en så alvorlig ulykke, og det vil naturligvis blive en alvorlig del af mødet, siger centerchef i kommunens trafik og teknikafdeling, Kirsten Agerholm Gyalokay til Nordvestnyt.

arrow Overvejer bedre skiltning for cyklister
05. juli 2020 kl. 06:47 Opdateret: kl. 13:38
arrow Formand efter ulykke: »Vi skal virkelig tænke os om«
04. juli 2020 kl. 09:37 Opdateret: kl. 09:37
arrow Efter styrt: Nu bliver der fejet småsten væk fra stejlt stræde
03. juli 2020 kl. 11:32 Opdateret: kl. 11:36
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk