26. marts 2019
Sabine Stensnæs, virksomhedskonsulent i Odsherred Kommune, forventer, at der bliver holdt endnu et informationsmøde om uddannelserne til fængselsbetjent og transportbetjent.  Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Sabine Stensnæs, virksomhedskonsulent i Odsherred Kommune, forventer, at der bliver holdt endnu et informationsmøde om uddannelserne til fængselsbetjent og transportbetjent. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af jobs i lokale fængsler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af jobs i lokale fængsler
Opdateret 23. oktober 2018 kl. 08:10
Odsherred - 22. oktober 2018 kl. 14:30
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En slutløn på omkring 24.000 kr. om måneden plus i gennemsnit 2.500 kr. i tillæg. Hertil en masse muligheder for overarbejde.

Dette kan dem, som starter på uddannelsen til fængselsbetjent, se frem til.

Kriminalforsorgen mangler rigtig mange fængselsbetjente og transportbetjente, og mandag middag holdt man sammen med Odsherred Kommune et informationsmøde i Asnæs om uddannelsen.

Lars Rasmussen fra Kriminalforsorgen oplyste via en Skype-forbindelse, at der lige nu er rigtig gode muligheder for at få beskæftigelse i fængslerne i henholdsvis Annebergparken og Jyderup. Nykøbing Fængsel blev indviet den 31. maj i år og har 30 pladser. Fængslet er i bygningerne, hvor Sikringen havde til huse frem til november 2015.

Uddannelsen til fængselsbetjent tager i alt tre år. Den varierer mellem skoleundervisning på Kriminalforsorgens uddannelsescenter i Birkerød og praktik på et tjenested. Man får en praktikløn på omkring 20.000 kr. plus tillæg - dog er man i 10 måneder af uddannelsestiden henvist til SU.

Informationsmødet, som blev holdt Ditlev-Burke Industrials i Asnæs, samlede blot en halv snes interesserede.

- Uddannelsen appellerer jo også til dem, som allerede er i job, og som overvejer et jobskifte, så vi overvejer også at holde et informationsmøde om aftenen, fortalte virksomhedskonsulent Sabine Stensnæs.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk