25. maj 2019
Når man kommer solidt for oven er det nemt at se, hvor tæt på en rigtig havn Gundestrup Marina er. Foto: Stig Petersen
gallery icon

Se billedserie

Når man kommer solidt for oven er det nemt at se, hvor tæt på en rigtig havn Gundestrup Marina er. Foto: Stig Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marina snart klar: Ejer har bange anelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marina snart klar: Ejer har bange anelser
Odsherred - 08. juni 2018 kl. 06:32
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gundestrup Marina er så tæt på at være færdig, at der kun mangler græs og topbelægninger ganske få steder. Og Christian Aagaard Simonsen, der ejer havneanlægget, er ikke fri for at være stolt, for snart har han skabt en helt ny havn i Odsherred. Ja, vil nogle måske indvende, men det har godt nok også taget mange år før marinaen i Gundestrup er så tæt på færdiggørelse som nu.

Det ved han, men når man ene mand skal færddiggøre en marina, så tager ting tid, og når han skuer ud over den 110 meter lange midtermole er han ikke i tvivl om, at det har været sliddet, balladen og maset værd.

Sine steder mangler der stadig topbelægning, og så skal der sås græs, men ikke lige nu, for det vil sol og varme hurtigt få taget livet af.

En aftale med lokal entreprenør er ved at falde på plads, og Christian Aagaard Simonsen er sikker på, at havnen er endelig færdig i 2019.

For havnens ejer og hans rådgiver er der grund til optimisme, dog blandet med malurt, for når deres drømme skal gennem det kommunale system er de nervøse.

Igennem årene har de oplevet det, de kalder kommunal langsommelighed ud over det rimelige, og de mener, at hele kommunens holdning til dem er forudtaget negativ.

Som nyeste eksempel fremhæver de de fire hvide huse, der som en funklende Toblerone-bar blev opført på den tidligere krogrund. Tomme, fordi de ikke kan lejes ud som sommerhuse, og derfor var gæden stor, men kort, da politikerne gav dispensation til at de kan lejes ud som flexboliger.

En beslutning, der blev truffet i april, men som stadig ikke er sendt i nabohøring, og årsagen har de ikke fået et svar på, så når der skal butikker, måske en restaurant, både og faciliteter til havnen frygter Christian Aagaard Simonsen, at det bliver svært at få de nødvendige tilladelser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk