28. marts 2020
Fra mandag kører Odsherredsbanen efter en tillempet lørdagskøreplan alle dage, på nær søndag, hvor der køres uændret. Foto: Marianne Nielsen
Fra mandag kører Odsherredsbanen efter en tillempet lørdagskøreplan alle dage, på nær søndag, hvor der køres uændret. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mandag: Ny køreplan på Odsherredsbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag: Ny køreplan på Odsherredsbanen
Odsherred - 26. marts 2020 kl. 21:08
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da færre og færre benytter bus og tog, og dermed følger myndighedernes anbefalinger, tilpasser Movia nu køreplanerne fra og med mandag den 30. marts.

På Odsherredsbanen betyder det, at halvtimesdriften indstilles og der køres efter en tillempet lørdagskøreplan på hverdage og lørdage, og den sædvanlige køreplan om søndagen.

På Rejseplanen fremgår det, at der køres med afgange på minuttal '33 fra Nykøbing Sjælland med første tog kl 05:33 og sidste togafgang klokken 23:33.

Ifølge en pressemeddelelse fra Movia, har selskabet prioriteret at sikre forbindelserne og et højt serviceniveau på ruter til hospitaler og sygehuse, så kritisk personale stadig kan komme på arbejde.

Samtidig sker tilpasningen i et forsøg på at komme en situation med mange syge ansatte i forkøbet, så det ikke vil betyde pludselige aflysninger af afgange på grund af manglende personale.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk