25. november 2017
Frans Bak spiller i Nykøbing torsdag den 27. juli. 		Foto: Michael Daugaard
gallery icon

Se billedserie

Frans Bak spiller i Nykøbing torsdag den 27. juli. Foto: Michael Daugaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mageløs koncert på dét klaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mageløs koncert på dét klaver
Odsherred - 16. juli 2017 kl. 18:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Butik Mageløs I Nykøbing står et Hornung & Møller klaver - og indehaver Jens Siefert har købt et Hornung & Møller klaver fra 1960´erne. Det er dog ikke til salg, for det skal bruges - ideen er, at kunderne må spille på klaveret, og det skal være et genkendeligt stykke musik.

Genren er ikke afgørende, men er det genkendeligt, udløser det 10 procent rabat til kunden i juli - uanset, hvad der købes. En af de kunder, der faldt for klaverets musikalske kvaliteter er lokale og internationalt kendte Frans Bak - komponist og musiker gennem årtier. Og han ville gerne spille på klaveret og give mere end et genkendeligt nummer. Derfor har han sammen med Jens Siefert arrangeret en intim koncert i den lille butik i Bystræde torsdag aften, den 27. juli.

Frands Bak er kendt som komponisten bag Bullerfnis, Far Mor og Blyp samt Danse i måneskin. Han har arbejdet som filmkomponist de sidste mange år - og internationalt anerkendt blev han efter musikken til tv-serien Forbrydelsen.

Koncerten torsdag aften begynder kl. 19 - og Jens Seifert anbefaler tilmelding tid, da pladsen i Butik Mageløs er begrænset

hup

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk