5. juni 2020
Forfatterskolen for Unge i Odsherred holdt release-hygge i Tinghusets have i Nykøbing Sjælland - med afstand. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Forfatterskolen for Unge i Odsherred holdt release-hygge i Tinghusets have i Nykøbing Sjælland - med afstand. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale forfatterspirer fejrede egen udgivelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale forfatterspirer fejrede egen udgivelse
Odsherred - 20. maj 2020 kl. 20:36
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var chips, sodavand, kage og håndsprit på bordet, da Forfatterskolen for Unge i Odsherred holdt release for antologien »Lyshav«, hvor lokale unge skribenter har egne noveller og digte med, side om side med andre unge i Kulturregion Sjælland.

Seks af de otte forfatterspirer fra Odsherred var med til receptionen i Tinghusets have i Nykøbing Sjælland sammen med deres to undervisere, forfatterne Helle Christence Ankerstjerne og Birgitte Bregnedal; alt otte personer.

Dermed var der - indenfor rammerne af det gældende forsamlingsforbud - plads til, at forfatterskolens grundlægger og koordinator, forfatter Anne-Marie Donslund, også kunne deltage.

- Fire af eleverne læste højt af deres tekster i antologien, og så var der sodavand og kage, en snak om hvordan det går i corona-tiden, og om sommer-campen på Vallekilde Højskole i uge 30.

- Der er 99 procent chancer for, at vi får lov til at gennemføre, vurderer Anne-Marie Donslund.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk