26. maj 2020
Senior partner i BDO, Peter Westergaard overrakte DNA-statuetten til Sif Orbesen.
gallery icon

Se billedserie

Senior partner i BDO, Peter Westergaard overrakte DNA-statuetten til Sif Orbesen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal virksomhed får erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal virksomhed får erhvervspris
Odsherred - 20. september 2019 kl. 12:45
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Asnæs: Der var godt pakket med medarbejdere i frokoststuen hos Orbesen Teknik i Asnæs torsdag morgen. Virksomheden havde fået besøg af Peter Westergaard fra BDO - Danmarks fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed - som i samarbejde med Spar Nord i år for første gang uddeler »Succesvirksomhed 2019«.

- Der er tale om en nyindstiftet erhvervspris, der anerkender de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater, siger Peter Westergaard.

Der er 1000 virksomheder i Danmark, som er blevet udvalgt til at modtage prisen. De 200 af virksomhederne er i Region Sjælland, og nogle ganske få af disse, er i Odsherred.

Orbesen Teknik ligger gemt bag en ligusterhæk på Esterhøjvej i Asnæs. De producerer vinduesmekanismer til drivhuse, så de kan lukke op og i automatisk. Det var Johannes Orbesen, som grundlagde virksomheden i 1981, og i dag er det hans datter Sif Orbesen, som driver virksomheden. Orbesen Teknik har kun ganske få konkurrenter på markedet, og vinduesåbnerne eksporteres til hele verden. For øjeblikket tester man vinduesåbnere på to plastdrivhuse, som er stillet op på gårdspladsen ved virksomheden.

- Det er drivhuse efter russisk model, som vi skal afprøve noget teknik på, fortæller Sif Orbesen.

Statuetten for erhvervsprisen er udformet som to DNA-strenge, og det er der en god grund til.

- Orbesen Teknik har netop noget af det DNA, som har skabt stabile regnskaber, og som andre virksomheder kan lære noget af, sagde Peter Westergaard ved prisoverrækkelsen.

Sif Orbesen fremhævede sine mange gode loyale medarbejdere, for at virksomheden er så stabil.

- En ting er tal. Det team vi har skal også have en stor del af æren. I er meget stabile og mange af jer har været her i flere end ti eller måske endda 25 år. Så jeg er meget glad for at stå her, hvor jeg står i dag, sagde Sif Orbesen.

Peter Westergaard noterede sig også medarbejdernes t-shirts med teksten »100 % quality Orbesen«.

- Prisen her gives netop for stabilitet. Det er ikke raketvirksomhederne, vi vil belønne i denne omgang, siger Peter Westergaard.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk