20. september 2021
Den lille festival Asgaard Rockdown i Asnæs, lørdag den 8. august, er kommet i farezonen, efter at regeringen torsdag - på baggrund af de stigende corona-smittetal - har besluttet, at forsamlingsforbuddet alligevel ikke lempes til 200 personer. Privatfoto
Den lille festival Asgaard Rockdown i Asnæs, lørdag den 8. august, er kommet i farezonen, efter at regeringen torsdag - på baggrund af de stigende corona-smittetal - har besluttet, at forsamlingsforbuddet alligevel ikke lempes til 200 personer. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille rock-festival er kommet i farezonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille rock-festival er kommet i farezonen
Odsherred - 07. august 2020 kl. 07:32
Af Stefan Andreasen

Den lille festival Asgaard Rockdown i Asnæs, lørdag den 8. august, er kommet i farezonen, efter at regeringen torsdag - på baggrund af de stigende corona-smittetal - har besluttet, at forsamlingsforbuddet alligevel ikke lempes til 200 personer fra 8. august.

arrow Læs også: Der røg den festival: Må aflyse i sidste øjeblik på grund af forsamlingsforbud

- Det peger i retning af, at vi nok må aflyse. Jeg tror ikke, at vi slipper gennem nåleøjet. Men nu vil jeg skrive til Midt og Vestsjællands Politi, og så regner jeg med, at vi får det endelige svar fredag, siger Tonny Lynge fra Asgaard Rock Festival, der arrangerer Asgaard Rockdown - som en lille erstatning for den store, aflyste festival.

- Vi meddeler på vores site, at vi er opmærksomme på situationen, og at vi kommer med den endelige udmelding fredag, siger Tonny Lynge.

- Vi har kun solgt 136 billetter til folk udefra. Resten er vores crew og band-medlemmer. Jeg er sikker på, at vi vil kunne håndtere det antal mennesker helt efter sundhedsmyndighedernes foreskrifter.

- Jeg synes, der er en ubalance i tallene, når man sammenligner os med andre arrangementer, hvor man får lov til at være mange flere, bare man sidder ned, men hvor folk ikke bliver siddende; eller store private fester.

- Omvendt vil vi heller ikke risikere noget, så vi tilpasser os og gør det, myndighederne siger, vi skal, fredag, siger Tonny Lynge.

- Det er selvfølgelig vildt ærgerligt, hvis vi må aflyse igen. Vi har brugt penge på det her og masser af tid. Vi gik lige og byggede på festivalpladsen, da vi blev bombaderet med beskeder om, at de alligevel ikke vil hæve forsamlingsforbuddet, fortæller Tonny Lynge.

Der er planlagt seks bands til Asgaard Rockdown.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk