11. april 2021
Trubaduren Lars Lilholt skal give open air-koncert på kræmmerpladsen i Vig i slutningen af juli, men foreløbig er det ikke afgjort, hvor mange gæster der bliver lukket ind. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Trubaduren Lars Lilholt skal give open air-koncert på kræmmerpladsen i Vig i slutningen af juli, men foreløbig er det ikke afgjort, hvor mange gæster der bliver lukket ind. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lilholt-koncert kan skrues op og ned i størrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lilholt-koncert kan skrues op og ned i størrelse
Odsherred - 07. april 2021 kl. 18:03
Af Stefan Andreasen

Hvis alt går efter planen, skal Lars Lilholt med band på scenen på Vig Kræmmerplads fredag den 30. juli - en koncert, der sidste år måtte aflyses på grund af forsamlingsloftets størrelse.

Tidligere har koncerten været en årligt tilbagevendende tradition på Pottegården på Ellinge Lyng.

Lars Lilholt Band har indgået aftale med FK Odsherred, Vig Familieby og Vig Tuske- og Kræmmermarked om openair-koncerten, og i modsætning til problemerne med at regulere antallet af gæster på det aktuelt nedlukkende kræmmermarked kan der skrues op og ned på størrelsen af Lilholt-koncerten.

- Vi har lagt koncerten i et område af kræmmerpladsen, så vi kan hegne koncertpladsen ind og styre, hvor mange der bliver lukket ind.

- Planerne er på plads nu, så vi kan gå i gang, hvis vi får lov til det, siger Søren Helbo fra Vig Tuske- og Kræmmermarked.

Torben Møller, FK Odsherred, har tidligere oplyst, at koncertens størrelse kan reguleres efter, hvilke restriktioner der gælder til den tid.

- Bands og bookere er begyndt at arbejde med koncerter, hvor der ikke er så stort gear med, for at tilpasse sig arrangørernes behov.

- Det gælder også Lars Lilholt - vi er i dialog med ham om forskellige set-ups: 500 gæster, 1000 gæster eller 2000 som vi plejer, hvis det kan lade sig gøre, siger Torben Møller.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk