11. december 2017
En nuværende og en tidligere formand for Vig Tennisklub - Per Larsen (th.) og Søren Kolind - klar til en match i tennishallen.
gallery icon

Se billedserie

En nuværende og en tidligere formand for Vig Tennisklub - Per Larsen (th.) og Søren Kolind - klar til en match i tennishallen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lethal er nu klar til tennis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lethal er nu klar til tennis
Odsherred - 17. marts 2017 kl. 18:02
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Tennisklub har underskrevet endelig overdragelses-aftale med Odsherred Kommune, så nu er lethallen ved Vig Skole foræret til klubben, som til gengæld overtager forpligtelserne, blandt andet vedligeholdelse, fra kommunen.

- Der er garanti på, at den ydre beklædning kan holde i 30 år. Og til den tid kan man jo lægge en ny »frakke« på, hvis klubben er blevet rigtigt glad for lethallen, siger formand Per Larsen.

Meget tyder på, at glæden allerede er stor. Der er netop investeret i et kunstgræs-tæppe, der er fyldt op med sand, så lethallen nu er omdannet til en såkaldt indendørs-grusbane.

Den nye tennishal indvies 1. april kl. 13, hvor alle tennis-spillere er velkomne til at komme forbi og besigtige og eventuelt afprøve den nye bane.

- Det er hele Odsherreds tennishal, og alle, der melder sig ind i klubben, kan spille i den. Tennisspillere fra andre kommuner er også velkomne. Det kræver bare et medlemsskab hos os, siger formand Per Larsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk