21. juli 2019
Carsten Dahl Trinity med Carsten Dahl, Stefan Pasborg og Nils Bosse Davidsen. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Carsten Dahl Trinity med Carsten Dahl, Stefan Pasborg og Nils Bosse Davidsen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landets mest krøllede jazz-stjerner giver koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landets mest krøllede jazz-stjerner giver koncert
Odsherred - 21. februar 2019 kl. 13:05
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To af landets ypperste danske jazz-musikere, begge internationalt anerkendte, pianisten Carsten Dahl og saxofonisten Thomas Agergaard, giver søndag den 24. februar kl. 15 en eksklusiv koncert sammen i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sj. i forbindelse med kulturfestivalen »Den krøllede hjerne«.

Carsten Dahl og Thomas Agergaard er også anerkendte kunstmalere og med i gruppen Malende Musikere, og de udstiller i Pakhusets galleri sammen med Ole Fick, Billie Koppel, Thomas Højrup og Birgit Løkke.

Carsten Dahl har netop indspillet nyt materiale med trioen Carsten Dahl Trinity. Til koncerten i Pakhuset er Thomas Agergaard speciel guest.

Carsten Dahl og Thomas Agergaards samarbejde går tilbage til 1990 på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. I 1992 udgav de cd'en »Rounds« med Thomas Agergaard Kvartet, der udover de to bestod af Thomas Blachman, trommer, og Lennart Ginman, bas. Kvartetten turnerede og indspillede flittigt i 1990'erne og opnåede stor anerkendelse.

Begge har siden udgivet en række albums på anerkendte pladeselskaber, har spillet med verdenskendte musikere og modtaget priser og hæder for deres grænsebrydende musik. Med sig til koncerten har Dahl og Agergaard to virtuose musikere, Stefan Pasborg på trommer og Nils Bosse Davidsen på bas.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk