20. oktober 2019
En seddel i indgangen til idrætshallen og svømmehallen opfordrer brugerne til at undlade at lade deres ejendele blive i omklædningsrummet, da man har været plaget af tyverier. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

En seddel i indgangen til idrætshallen og svømmehallen opfordrer brugerne til at undlade at lade deres ejendele blive i omklædningsrummet, da man har været plaget af tyverier. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Låste døre og alarmknap til livreddere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Låste døre og alarmknap til livreddere
Odsherred - 11. oktober 2018 kl. 12:59
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tyverier fra omklædningsrummene og uromagere på taget. Svømmehallen i Asnæs har sommeren igennem været plaget af unge, der har skabt utryghed for både brugere og personale. Derfor har livredderne fået en knap de kan trykke på, som alarmerer et vagtselskab.

arrow Læs også: SSP: Ikke i orden at 12-årige er ude om natten

- Vi havde nogle episoder med at nogle unge mennesker kravleede rundt på taget, og et problem med nogen, der gik ind i omklædningsrummene og tog noget, der ikke var deres, fortæller Preben Nielsen, ledende hal-inspektør for hallerne i Odsherred om baggrunden for indsatsen.

- Vi har jo den udfordring af hallen er åben 365 dage om året, og nogle gange er der jo kun livredderen derinde i hallen og de kan ikke uden videre begynde at kravle rundt efter folk på tagene, når der er mennesker i bassinet. Så derfor har vi den ordning med en knap. Det har gjort livredderne mere trygge, at de ved de hurtigt kan få hjælp udefra, siger Preben Nielsen.

Han vurderer at problemet har været aftagende efter opsætningen af alarmsystemet i sommer.

- Det er heldigvis noget tid siden, der har været noget, konstaterer han.

Låser døren om aftenen
Dragsholm Svømmeklub har også oplevet problemerne med uønsket opførsel i og omkring hallen.

- Vi har oplevet enkelte episoder, hvor nogen har følt det ubehageligt, fordi der har været lidt tumult eller nogen har været inde og stjæle fra omklædningsrummene. På de sene hold vi har, der er vi simpelthen begyndt at låse døren, når vi ved alle er kommet ind, så ingen andre kan komme ind, fortæller klubbens formand Betina Larsen til Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk