19. juli 2019
Foto: Jens Christian Bachmann
Foto: Jens Christian Bachmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde på hærværkstogt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde på hærværkstogt
Odsherred - 03. september 2018 kl. 10:12
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En formentlig sindsforvirret kvinde har været på hærværks-togt i Nykøbing i weekenden.

En 49-årig mandlig bilejer fra byen anmeldte, at en kvinde havde revet bagrudeviskeren af og kastet en pose med flasker mod anmelderens bil, der holdt på Madvigs Plads.

Bilens frontrude var gået itu ved hærværket, som bilejeren havde set kvinden være årsag til, inden hun efter tilråb fra bilejerens side gik i retning mod byen.

arrow Læs også: Truende kvinde indlagt på hospital

En patrulje kørte til området for at lede efter den mistænkte kvinde.

Under eftersøgningen fik politiet i et supermarked kontakt til et par kvindelige kunder, der oplyste, at en formentlig sindsforvirret kvinde uden grund havde spyttet på dem.

Til sidst fandt politiet den mistænkte kvinde bag en bygning i Havnegade, hvor politiet anholdt en 51-årig kvinde fra Nexø på Bornholm.

Hun blev bragt til politistationen i Roskilde og sigtet for i alt syv forhold af hærværk mod biler de seneste par dage på Annebergparken, Egebjergvej og nu senest Madvigs Plads.

Alle biler havde fået ødelagt frontruden eller vinduesviskerne, og den fremgangsmåde ved hærværk mod biler havde politiet tidligere sigtet kvinden for. Derfor mistænkte politiet hende også for at stå bag de syv tilfælde af tilsvarende hærværk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det er ikke første gang vi stifter bekendtskab med kvinden. Første gang er i april, hvor hun bliver bortvist forskellige steder og anmeldelser. I juli begynder anmeldelserne om hærværk, hvor vi havde fat i hende med nøjagtig samme kriminalitet som nu, fortæller politiets kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard.

Efter afhøring til sagerne løslod politiet kvinden, da der ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør eller andre indgreb over for hende.

- Hun er meget lidt meddelsom, når hun er hos os, og henholder sig til, at hun ikke har pligt til at udtale sig, siger Martin Bjerregaard og tilføjer, at en lægelig vurdering ikke har givet anledning til tvangsindlæggelse.

Den 51-årige kvinde vil senere høre nærmere fra politiet, når erstatningskravene i sagerne er opgjort.

arrow Kvinde ødelagde vinduesviskere på flere biler
17. august 2018 kl. 11:22 Opdateret: kl. 11:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk