3. august 2021
1.juli åbner Ali Yosef en lille kafffebar på Asnæs Station med salg ud af vinduet fra saonens baglokale, der bare stod ubenyttet hen. Foto: Marianne Nielsen
1.juli åbner Ali Yosef en lille kafffebar på Asnæs Station med salg ud af vinduet fra saonens baglokale, der bare stod ubenyttet hen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunde-idé bliver til virkelighed: Åbner kaffebar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunde-idé bliver til virkelighed: Åbner kaffebar
Odsherred - 24. juni 2021 kl. 19:49
Af Marianne Nielsen

På Asnæs Station har Ali Yosef, der ejer Ali's Salon klippet kundernes lokker fine i flere år med succes. Og det var netop en af kunderne i frisørstolen, der er ophavsmand til den lille kaffebar i baglokalet, som åbner 1. juli.

- Det var faktisk en kunde i salonen, der spurgte, hvorfor jeg ikke brugte baglokalet til at sælge kaffe fra. Jeg syntes det var en god idé og arbejdede videre med tanken, og nu kan jeg snart åbne, fortæller Ali Yosef, der har travlt med både at passe frisørsalonen og få kasseapparat og varesortimentet på plads inden åbningsdagen.

Målet er at etablere et hyggeligt lille kaffested på en af de travleste togstationer i Odsherred.

Det bliver ikke en kaffebar med deciderede siddepladser, men i stedet har Ali hyret en ung mand til at sælge kaffe ud af vinduet ud mod perronen.

Kaffebaren har da også fået navnet Kaffe Perronen, da det hele foregår fra stationsbygningen i Asnæs.

Foruden kaffe og varm kakao er Ali ved at etablere et samarbejde med Svinninge Bageri om levering af morgenbrød og bagels til sandwich.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk