26. april 2019
Peter Lindhardt Petersen ved sin egen bod på kræmmermarkedet på havnen i Nykøbing. Han er fra Land og Vand, der sammen med Odsherred Havne arrangerer markedet hen over sommeren. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Peter Lindhardt Petersen ved sin egen bod på kræmmermarkedet på havnen i Nykøbing. Han er fra Land og Vand, der sammen med Odsherred Havne arrangerer markedet hen over sommeren. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kræmmere i Nykøbing Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræmmere i Nykøbing Havn
Odsherred - 15. juli 2018 kl. 16:04
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag er blevet kræmmermarkedsdag i Nykøbing.

Mens Vig har lørdagene, Rørvig søndagene, så er der hen over sommeren kræmmermarked syv fredage på havnen i Nykøbing.

Kræmmermarkedet på havnen er arrangeret af Odsherred Havne og virksomheden Land og Vand.

- Formålet er først og fremmest at trække flere mennesker til havnen, siger Peter Lindhardt Petersen fra Land og Vand.

Han står for den praktiske afvikling af kræmmermarkedet på Cirkuspladsen. Og trods 23 grader og høj sol er der mange nysgerrige på pladsen fredag middag.

- I dag er vi 55 kræmmere, men i sidste uge var vi 62, så det svinger lidt. Jeg vil tro, at vi kan være omkring 80 på pladsen, siger Peter Lindhardt Petersen, som oplyser, at man ikke har kræmmere, der konkurrerer med havnens restauranter og is-butikker.

-Det er gået rigtig godt, og vi vil senere vurdere, om vi ikke skal gentage det til næste år, siger Peter Lindhardt Petersen, som understreger, at målet ikke er at tjene penge på kræmmermarkedet.

- Vi vil gerne skabe mere liv på havnen, og vi har valgt fredag som en alternativ dag. Vi er klar over, at nogle naturligvis er på arbejde, men det samme gælder jo for lørdage. Vi vil gerne skille os lidt ud. Vi har gjort en del af ud annonceringen for kræmmermarkedet og har haft held med at sprede budskabet på Facebook, siger Peter Lindhardt Petersen.

Fredagens marked var det fjerde af de syv. De næste bliver holdt 20. juli, 3. og 10. august. Alle dage kl.9-15. Den 27. juli springer man over, da pladsen er optaget af Ovnhusmarkedet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk