18. september 2021
Lyskrydset mellem Holbækvej, Ravnsbjergvej og Vig Hovedgade i Vig by er på grund af defekte spoler i vejbanen, som skulle måle trafikmængderne, blevet til kommunens mest udskældte. Foto: Marianne Nielsen.
Lyskrydset mellem Holbækvej, Ravnsbjergvej og Vig Hovedgade i Vig by er på grund af defekte spoler i vejbanen, som skulle måle trafikmængderne, blevet til kommunens mest udskældte. Foto: Marianne Nielsen.
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunens mest udskældte trafikkryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunens mest udskældte trafikkryds
Odsherred - 26. juli 2021 kl. 17:34
Af Helene Nielsen

Odsherred Kommunes trafikteam får jævnligt henvendelser vedrørende det trafikalt meget benyttede lyskryds midt i Vig by, hvor trafikanter fra Ravnsbjergvej, Holbækvej og Vig Hovedgade længe har været utilfredse med, at der er stor forskel på, hvor lang tid der er grønt lys, afhængigt af hvilken retning man kommer fra. Senest har byrådsmedlem Felex Pedersen (S) kontaktet kommunen i sagen.

- Når man kommer fra Nord eller Syd, så er der kun grønt i cirka fem sekunder. Imens oplever man, at der er grønt for trafikanter fra Ravnsbjergvej og Vig Hovedgade i flere minutter, skriver Felex Pedersen blandt andet.

Trafikteamet har svaret, at lyskrydset uden tvivl er det lyskryds i kommunen, som der er flest henvendelser om. Så de kender alt til problematikken.

- Spolerne i vejen er defekte, og derfor virker lyskrydset ikke efter hensigten. Enten skal vejen hakkes op og spolerne skiftes, eller og så skal der sættes en radar op, som vil få trafikken til at glide bedre, skriver trafikteamet i svaret.

Det er dog ikke et projekt man uden viden kaster sig ud i, så kommunens trafikteam afventer et konkret tilbud på opgaven, før de går i gang med noget. Der ventes et svar i løbet af august.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk