13. maj 2021
Odsherred Kommune hjælper gerne en nyansat sundhedsplejerske - og alle andre nyansatte inden for kommunens rammer - med at finde en bolig.
Odsherred Kommune hjælper gerne en nyansat sundhedsplejerske - og alle andre nyansatte inden for kommunens rammer - med at finde en bolig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune hjælper: Nyansatte rykkes frem i boligkø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune hjælper: Nyansatte rykkes frem i boligkø
Odsherred - 22. april 2021 kl. 17:34
Af Helene Nielsen

- Sundhedsplejerskerne er bestemt ikke det eneste område, hvor vi mangler ansøgere til ledige kommunale stillinger i Odsherred, siger borgmester Thomas Adelskov (S).

Han har ikke et umiddelbart svar på, hvordan man løser problemet med mangel på sundhedsplejersker og opslåede ledige stillinger, som der ikke kommer ansøgninger til.

- Det er en national opgave at uddanne flere sundhedsplejersker. Men vi har da i byrådet talt om, hvad der kan gøres for at gøre det mere attraktivt at søge job i Odsherred. Vi kommer om et øjeblik også til at mangle pædagoger i vores daginstitutioner. Der mangler folk på trafikområdet, så der tænkes i muligheder, siger Thomas Adelskov.

Han peger blandt andet på den 4-dages arbejdsuge som et særligt gode for de kommunalt ansatte i Odsherred.

- Vi har også lavet en aftale med Lejerbo, så nye medarbejdere, der flytter til Odsherred, kan springe køen til en bolig over og blive tilbudt en almennyttig bolig, til de har lært området bedre at kende og set, om de kan falde til og måske beslutter sig for at købe hus i Odsherred. Det tilbud gælder også sundhedsplejersker og andre, som får job som kommunalt ansat, lover borgmesteren.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk