15. oktober 2019
Jesper Alring vil gerne afhænde Anneberg Cafe og Restaurant, for hans knæ kan ikke klare de hårde køkkengulve. Foto: Peter Andersen
Jesper Alring vil gerne afhænde Anneberg Cafe og Restaurant, for hans knæ kan ikke klare de hårde køkkengulve. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt restauratør vil gerne afhænde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt restauratør vil gerne afhænde
Odsherred - 04. december 2018 kl. 08:51
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig havde Jesper Alring fundet en køber til sin restaurant, Anneberg Cafe og Restaurant, ved Nykøbing, men vedkommende sprang fra lige før der skulle penge på bordet, så nu skal han forfra igen, for ønsket om at stoppe er stort.

Skal man overtage restauranten skal der betales afståelse, 750.000 kroner, men så får man også en rigtig fornuftig forretning.

»Det er ikke sådan, at jeg kører store Porscher, og vi har ikke åbent om aftenen, men det er en rigtig fin restaurant,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Jesper Alring stopper primært på grund af arbejdsrelateret slidgigt i knæene, mange år på hårde køkkengulve har sat sine smertefulde spor og som 51-årig ved han godt, at det er nu det skal ske, hvis han skal gøre sig forhåbninger om en ny karriere. Hvor ved han dog endnu ikke.

»Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave, men det kunne jo sagtens være relateret til branchen med at sælge produkter, som fængselsbetjent eller noget helt tredje. Det må tiden vide,« siger han til avisen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk