22. oktober 2018
Vagn Ytte Larsen (th.) har skrevet Christiansø-digtene og Martin Nybo Jensen har illustreret med akvareller fra øen. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Vagn Ytte Larsen (th.) har skrevet Christiansø-digtene og Martin Nybo Jensen har illustreret med akvareller fra øen. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt politiker skriver digte om det østligste punkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt politiker skriver digte om det østligste punkt
Odsherred - 11. november 2017 kl. 08:02
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Naturen på Christiansø og Frederiksø - de to beboede øer i ø-gruppen Ertholmene, landets østligste - har inspireret Odsherred-byrådspolitiker Vagn Ytte Larsen (S) til en pamflet med »Christiansø-digte«.

Samlingen lanceres i dag, lørdag den 11. november kl. 13, i Muld Plus Guld på Havnen i Nykøbing i forbindelse med »Kunst i Mørket«.

- Mine første Christiansø-­digte handlede meget om beboerne på øen og dagliglivet, og nogle syntes, jeg var gået lidt for tæt på dem. Men nu er jeg blevet accepteret igen efter den første samling, fortæller Vagn Ytte Larsen, der denne gang er mere natur-sansende.

Han og billedkunstner Martin Nybo Jensen og flere andre har dannet »Christiansø-klubben« med årlige besøg på øen - kolde havbade, gode frokoster, vandreture til blandt andet »Verdens ende«, deltagelse i ritualer og kulturliv.

Martin Nybo Jensen har illustreret digtene med akvareller.

Ved lanceringen i dag vil Vagn Ytte Larsen recitere sine digte.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk