31. juli 2021
Vig Camping er blevet solgt, og den nye ejer garanterer at pladsen nu renoveres og drives videre. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Vig Camping er blevet solgt, og den nye ejer garanterer at pladsen nu renoveres og drives videre. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt campingplads er blevet solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt campingplads er blevet solgt
Odsherred - 24. juni 2018 kl. 12:23
Af Martin Hoffmann Kønig

Vig Camping er blevet solgt. Pladsens nye ejer, Hans Lynge Petersen, der også driver Rørvig Byg, garanterer at pladsen skal drives videre som campingplads.

arrow Læs også: Alle ville læse om badeforbuddet

Prisen taler man ikke gerne om, men ejendomsmægler Tina Pilegaard, fra Realmæglerne, fortæller, at der ikke blev givet noget voldsomt stort afslag i prisen på lige under to millioner kroner, da Vig Camping blev solgt.

Et salg, der blev en realitet ganske få måneder efter, at den hidtidige ejer, 77-årige Kurt Nielsen, på grund af sygdom måtte opgive sit livsværk, og ejendomsmægleren mærkede hurtigt, at der er mange købere til campingpladser.

Hans Lynge Petersen, driver også Rørvig Byg Aps, at tyde efter regnskaberne med økonomisk succes, og han har en plan klar. Campingpladsen holder åbent, men der skal løbende ske en større renovering af pladsen, og så skal der findes en daglig leder.

»Vi renoverer løbende bygningerne, så laver vi en hoppeborg og gør i det hele taget pladsen mere børnevenlig, og allerede i næste uge(denne uge, red.) begynder vi at skære alle træerne ned, så der kommer noget mere sol på pladsen. Vi bliver først helt færdige med renoveringen til vinter, men vi skal hurtigst muligt have fundet en forpagter, der kan sørge for den daglige drift, og det skal være nogle mennesker der er egnet til det, som kan tale med folk og som kan tage fat,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Hans Lynge Petersen er overbevist om, at campingpladsen kan blive en fornuftig forretning, og han garanterer, at der også vil komme nye faciliteter, som han dog ikke vil løfte sløret for endnu, fordi det endnu ikke er afklaret om det er muligt.

arrow Badeforbud på populære strande
30. juli 2018 kl. 11:56 Opdateret: kl. 12:00
arrow Grillbar genåbner til august
24. juli 2018 kl. 10:59 Opdateret: kl. 08:50
arrow Grillbar lukket med øjeblikkelig virkning
03. juli 2018 kl. 19:30 Opdateret: kl. 20:11
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk