27. maj 2020
Benny Haagensen Knudsen nøjes med at vise en edderkoppe-ham frem. De levende, velvoksne edderkopper tør han ikke håndtere.
gallery icon

Se billedserie

Benny Haagensen Knudsen nøjes med at vise en edderkoppe-ham frem. De levende, velvoksne edderkopper tør han ikke håndtere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kakerlakker er velkomne i café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kakerlakker er velkomne i café
Opdateret 18. oktober 2019 kl. 13:09
Odsherred - 17. oktober 2019 kl. 08:37
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det hører nok til sjældenhederne, at en restaurant ligefrem reklamerer med, at der er kakerlakker i lokalerne. Ikke desto mindre er det, hvad der er sket og har været i Café Solvognen i Odsherred Golfklub i Højby i disse dage.

- Kakerlakkerne bor i kassen her, siger restauratør Benny Haagensen Knudsen, og peger på en sort plastikkasse med låg, som står inde i restauranten.

De kriblende insekter er dog forsvarligt lukket inde, og der har været et ganske særligt formål med at de, sammen med nogle store fugleedderkopper, en gigantisk snegl, lidt slanger og en velvoksen varan i denne uge befinder sig i restauranten.

- Vi har længe tænkt over, at vi gerne vil lokke nye kunder til vores restaurant. Vise, at man ikke behøver spille golf, for at komme forbi og spise. Jeg tror, mange folk her på egnen har en fornemmelse af, at en golfklub er et lukket samfund. Det er det slet ikke. Der er plads til alle - og gerne børnefamilier, siger Benny Haagensen Knudsen.

Den noget utraditionelle restauratør valgte så, at der i efterårsferien skulle være besøg af Peter Karlsson fra Veddinge og hans »Zooniverse« med de mange usædvanlige kæledyr.

- Det har været vildt populært. Ungerne elsker, at de får lov til at holde en stor edderkop i hånden eller røre ved en lille slange. Peter Karlsson er enormt god til at fortælle om sine dyr. Hvad de spiser og at man skal huske at tale med sin edderkop hver dag. De voksne kan så sidde og nyde vores fantastiske udsigt imens, hvis de ikke er til kryb, siger Benny Haagensen Knudsen.

Selv er han ikke den store fan af hverken edderkopper eller slanger. Der må derfor lidt snyd til, da han skal vise en edderkop frem.

- Det er faktisk kun edderkoppens ham, jeg holder her, men den ser da også lidt farlig ud, Edderkoppen selv bliver nede i æsken. Det er kun Peter, der tager dem op, siger Benny haagensen Knudsen, og lægger forsigtigt den tørre edderkoppe-skal tilbage i æsken.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk