19. oktober 2019
Jacob Haaugaard viser stolt sine skralde-ordener. Den nye uniform blev flittigt brugt på Store Scene fredag.
gallery icon

Se billedserie

Jacob Haaugaard viser stolt sine skralde-ordener. Den nye uniform blev flittigt brugt på Store Scene fredag.
Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kaptajn Haugaard med skralde-orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaptajn Haugaard med skralde-orden
Opdateret 11. juli 2015 kl. 08:41
Odsherred - 10. juli 2015 kl. 20:08
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Festivals konferencier Jacob Haugaard kan nu kalde sig festivalens kaptajn, efter at han fredag kunne trække i en kaptajns-uniform, designet af udtjente teltduge, bannere og arbejds-kitler, frisket op med kvaster og snore og ordener af sodavands-kapsler og glitrende legetøjsmønter.

- Jeg har altid ønsket mig en orden, så det er virkelig fedt, det her, siger kaptajn Haaugaard til dagbladet Nordvestnyt.

Den unikke genbrugs-uniform er kreeret af Mette Petersen, kvinden bag CanAlt Redesign i Egebjerg, og af syersken Adrienne Cohrt, og de fik fredag besøg af kaptajnen for Vig Festival i deres telt på Camp Rio, hvor de indsamler brugte camping-effekter til nyt design.

- Jeg elsker hele den her genbrugstanke. Alle går jo i genbrugsen efterhånden og tjekker, inden de køber nyt. Det gør jeg også selv. Hvorfor smide ud, når det kan genbruges, siger Jacob Haugaard.

- Jeg kan på det varmeste anbefale min gode ven Lars Løkke at få syet et sæt genbrugs-tøj hos CanAlt Redesign, sådan i en passende statsmandsfarve. Så ved han også, at alt er betalt og bæredygtigt. Så behøver han ikke at spekulere over det. Hvorfor er det kun Alternativet, der skal gå med genbrugs-tanken, lyder rådet fra Haugaard, efterfulgt af en skrald-latter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk