30. maj 2020
Bestyrelsesformand Ole Larsen vil endnu ikke afsløre jubilæumsplanerne for Vig Festival 2020. 	Foto: Peter Andersen
Bestyrelsesformand Ole Larsen vil endnu ikke afsløre jubilæumsplanerne for Vig Festival 2020. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubilæum markeres på festival - dog ikke med kæmpe musik-budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum markeres på festival - dog ikke med kæmpe musik-budget
Odsherred - 21. september 2019 kl. 15:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gæsterne på Vig Festival kommer til at mærke, at festivalen har 25 års jubilæum i 2020 - på flere måder, oplyser bestyrelsesformand Ole Larsen.

- Vi arbejder på nogle forskellige ting lige nu, som vi håber lykkes, siger formanden men vil ikke løfte sløret for, hvilke jubilæums-planer bestyrelsen og programudvalget arbejder med.

I sommer havde Vig Festival eksklusivt Nephew på Store Scene som billetsalgs-trækplaster. Bandet spillede kun én festivalkoncert på Sjælland i sommeren 2019. I jubilæumsåret har Vig Festival kig på et tilsvarende stort dansk navn, oplyser Ole Larsen.

Festivalen har i år et rekordstort overskud på 5,5 mio. kr., men det betyder ikke, at der bare kan brændes flere penge af på jubilæum.

- For det første er vi en nonprofit-festival, som 1. oktober afleverer hele overskuddet til de foreninger, der hjælper os. Og for det andet er det ikke smart at skrue vildt op for musik-budgettet på festivalen 2020. Året efter har folk glemt, at det var på grund af jubilæet, og så sammenligner man og kan ikke forstå, at der er et »mindre« program i 2021. Vi er nødt til at tænke fremad hele tiden, siger Ole Larsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk