15. maj 2021
Vinterbadeforeningen "Gråsælen" har fået tilsagn om et større støttebeløb, så de kan udbygge den lille sauna på Odden Havn. Foto: Marianne Nielsen.
Vinterbadeforeningen "Gråsælen" har fået tilsagn om et større støttebeløb, så de kan udbygge den lille sauna på Odden Havn. Foto: Marianne Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubel hos vinterbadere: Så mange penge får de

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubel hos vinterbadere: Så mange penge får de
Odsherred - 23. april 2021 kl. 10:00
Af Helene Nielsen

Vinterbadeforeningen Gråsælen på Odden kom med jubelskrig frem for kuldeskrig over at skulle hoppe i det kolde vand ved Odden Havn, da de forleden modtog en rigtig god nyhed.

- Nykredit har givet tilsagn om 100.000 kroner til vinterbadeforeningen Gråsælen, så vi kan udbygge saunaen til cirka dobbelt størrelse, større omklædningsfaciliteter og udendørs koldtvandsbruser. Nu mangler vi bare svar på ansøgninger til Sol og Strand, Friluftsrådet, LAG midler med flere, skriver et af foreningens medlemmer, Peter Nielsen, torsdag i en besked på Facebook.

Vinterbadeforeningen er faktisk slet ikke stiftet officielt endnu. Det sker på en generalforsamling senere i denne måned. Planen er, at foreningen blandt andet skal stå for at vedligeholde saunaen på Odden Havn, som medlemmer af foreningen kan få adgang til med en nøgle og et fast beløb.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk