23. oktober 2020
I august var to unge kvinder vidner til en episode mellem en 30-årig kvinde og en 42-årig mand på Grevinge Station, men politiet kan ikke finde dem, så de kan vidne i sagen, der handler om grov vold og seksuel krænkelse. Foto: Marianne Nielsen
I august var to unge kvinder vidner til en episode mellem en 30-årig kvinde og en 42-årig mand på Grevinge Station, men politiet kan ikke finde dem, så de kan vidne i sagen, der handler om grov vold og seksuel krænkelse. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intet spor af kvinderne i den røde bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intet spor af kvinderne i den røde bil
Odsherred - 14. november 2019 kl. 07:49
Af Marianne Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser fortsat to kvinder i midten af 20'erne, som i august var vidne til et optrin på Grevinge Station. Fredag aften den 9. august omkring klokken 23.00 sad de to kvinder i en rød personbil og ventede ved stationen, da en 30-årig kvinde søgte tilflugt i bilen.

Kvinden var på det tidspunkt på flugt fra den mistænkte mand og forklarede kvinderne om sin situation og bad dem kontakte politiet, da den mistænkte mand også pludselig kom til stede ved bilen.

De to unge kvinder blev utrygge ved situationen og bad offeret stige ud af bilen, hvorefter de kørte fra stedet i ukendt retning, efter at manden også var forsvundet fra området ved togstationen.

I sidste uge sendte politiet en efterlysning ud, da kvindernes identitet fortsat er ukendt. Fordi de var vidne til optrinnet, vil politiet gerne afhøre dem som vidner, da kvinderne formodes at have gjort observationer af betydning for sagen.

- Vi har ikke fået identificeret de to kvinder, men sagsbehandleren havde fået oplysninger om en rød bil, hvis mandlige ejer politiet har været i kontakt med. Det var dog ikke den »rigtige« røde bil, selvom ejeren oplyste, at han af og til låner sin bil ud til en ung kvindelig bekendt. Vi håber derfor fortsat, at efterlysningen - blandt andet med jeres og andre mediers hjælp bliver udbredt i et større område, idet vi jo ikke ved, om bilen og kvinderne i den er lokale fra Odsherred-området eller kommer fra andre steder på Sjælland, siger politiets kommunikationsmedarbejder, Martin Bjerregaard.

I sagen har en mistænkt, 42-årig mand været frihedsberøvet, sigtet for grov vold og seksuel krænkelse, siden kvindens anmeldelse af sagen til politiet den 10. august 2019.

Midt- og Vestsjællands Politi håber, at kvinderne vil henvende sig enten personligt eller via telefon 46 35 14 48.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk