26. januar 2021
Der er fortsat afspærret omkring Finn Steensen Ørsdahls landejendom. To personer er set på stedet, men er endnu ikke blevet identificeret.  Foto: Helene Nielsen
Der er fortsat afspærret omkring Finn Steensen Ørsdahls landejendom. To personer er set på stedet, men er endnu ikke blevet identificeret. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen spor efter mystiske gæster ved brandtomt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen spor efter mystiske gæster ved brandtomt
Odsherred - 02. marts 2019 kl. 08:02
Af Marianne Nielsen

Måske var det nogen, der kendte Finn Steensen Ørsdahl, eller måske var det bare nysgerrige forbipasserende, der onsdag morgen blev set gående rundt inde på brandtomten på Færgevej 4, hvor den 65-årige beboer blev fundet dræbt i sit hjem, der brændte torsdag den 14. februar.

arrow Læs også: Politiet tættere på Finns drabsmand

Men trods opfordring fra politiet, så har der endnu ikke været nogen, der har givet sig til kende overfor politiet.

- De to er stadig ikke identificeret, og det kan jo være, det bare er nogen, der har villet lægge blomster. Det er der nogen, der gør - også indenfor afspærringen, konstaterer efterforskningsleder Bjørke Kierkegaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det er jo et gerningssted, så jeg vil gerne opfordre til, at man holder sig udenfor afspærringen, siger han videre.

De to personer blev set på ejendommen omkring klokken 8:45, hvor de blev set af en forbipasserende, som har beskrevet, at de var kørende i en stationcar-lignende bil. Men da politipatruljen nåede frem, var både personer og bil forsvundet igen.

- Vi har ikke nogen formodning om, at de har lavet noget kriminelt på stedet, men det er blot ønskeligt for politiet, sammenholdt med den øvrige informationsindsamling om personer og køretøjer med videre i området, at få dem identificeret for at få muligheden for at afhøre om deres kendskab til offeret, supplerer kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard overfor Nordvestnyt.

Politiet har brugt mange timer på at forhøre sig hos beboere i området i forsøget på at få puslespillet og persongalleriet på plads i den opsigtsvækkende sag.

arrow Efter 14 dage: Finns morder stadig på fri fod
01. marts 2019 kl. 11:35 Opdateret: kl. 11:35
arrow Brutalt og koldblodigt mord kan have handlet om penge
26. februar 2019 kl. 16:34 Opdateret: kl. 10:35
arrow Medie: Finns morder var koldblodig
26. februar 2019 kl. 15:59 Opdateret: kl. 16:39
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk