29. september 2020
Mogens og Jette Bentsen modtog Fødevareprisen 2019 til Odshædring. Vinderen fra 2018, Claus Marcussen fra Dansk Tang, lykønsker parret. Foto: Mie Neel
Mogens og Jette Bentsen modtog Fødevareprisen 2019 til Odshædring. Vinderen fra 2018, Claus Marcussen fra Dansk Tang, lykønsker parret. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indstil kandidater til priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indstil kandidater til priser
Odsherred - 10. august 2020 kl. 07:04
Af Niels Sørensen

Odsherred: Det er ved at være tid til at indstille kandidater til Odsherreds største prisfest »OdsHædring«, som finder sted for fjerde gang. I år sker hædringerne fredag den 13. november klokken 19 til 21.30, og som sidste år sker det i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter. Det skriver Odsherred Kommune i en pressemeddelelse.

Man kan indstille sine favoritter ved at sende en mail senest tirsdag den 15. september til Odsherred Kommune - se odsherred.dk/oh for adresserne på de forskellige priser - og så bliver forslagene behandlet i de rette fora for hver af de seks priser, ligesom forslag til »Odsherred Påskønner« vil blive fremlagt til offentlig afstemning, og forslag til »Årets Idrætspræstationer« bliver vurderet.

De seks priser er Fritidsprisen, Vækstprisen, Handicapprisen, Kulturprisen, Fødevareprisen og Iværksætterprisen, og desuden er der Ungekulturprisen, som man skal indstille til på Ung i Odsherreds hjemmeside.

Derudover vil alle, der har vundet en idrætspræstation ved lands- eller danmarksmesterskaberne, blive påskønnet og hædret på scenen, så kender man til nogle idrætspræstationer lokalt, kan man skrive det til Rune Sørensen, Odsherred Kommune, på rusr@odsherred.dk senest 15. september og gøre opmærksom på prisværdige idrætsudøvere fra Odsherred.

Odsherred Påskønner, som var et nyt tiltag i 2018, bliver gentaget i år. Kender man til en person, som på særlig vis har udmærket sig kulturelt, uddannelses- eller arbejdsmæssigt, kan man indstille vedkommende til Odsherred Påskønner. De indstillede kandidater vil alle efterfølgende kunne stemme på, og den, der opnår flest stemmer, vinder prisen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk