30. maj 2020
- Der har været så mange klager over, at de unge sviner i byen. Det er noget pjat, for sandheden er, at det flyder med skrald, fordi de få skraldespande der er i midtbyen, ikke bliver tømt tit nok, siger René Larsen.
gallery icon

Se billedserie

- Der har været så mange klager over, at de unge sviner i byen. Det er noget pjat, for sandheden er, at det flyder med skrald, fordi de få skraldespande der er i midtbyen, ikke bliver tømt tit nok, siger René Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ildsjæle tager gerne skraldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ildsjæle tager gerne skraldet
Odsherred - 21. september 2019 kl. 19:07
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Asnæs: - Der har været så mange klager over, at de unge sviner i byen. Det er noget pjat, for sandheden er, at det flyder med skrald, fordi de få skraldespande der er i midtbyen, ikke bliver tømt tit nok. Så nu gør vi noget ved det, siger René Larsen.

Han bor i Asnæs, og er initiativtager til onsdagens dialogmøde mellem de ældre og de unge generationer i byen. Overfyldte skraldespande i bymidten var et af de ømme punkter på mødet.

- Asnæs er en ungeby med gymnasium, Ungehuset og en stor skole. Vi har vidst i 20 år, at de unge benytter »Plænen«, så hvorfor sætter man ikke nogle flere skraldespande op der, siger René Larsen.

Han har lavet en aftale med EUC-Audebo, om at kursisterne skal støbe skraldespande i beton, som så skal stilles op i Asnæs by.

- De skal laves, så krager og ravne ikke kan komme i dem. De har også lovet, at lave borde-bænkesæt med indbyggede skraldespande, som kan sættes op i de områder, hvor de unge ofte mødes. Det bliver en specialopgave indenfor brobyg på EUC, fortæller René Larsen.

Han er også blevet kontaktet af en ung i Asnæs, som har skaffet otte brugte metalskraldespande i København, som vil blive sat op i Asnæs i næste uge - indtil betonspandene er klar.

- Med hensyn til tømningen, så skal vi også have det sat i system. Jeg er ikke for fin til at tømme en overfyldt spand, og sætte en ny pose i, siger han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk