23. oktober 2019
- Der har været så mange klager over, at de unge sviner i byen. Det er noget pjat, for sandheden er, at det flyder med skrald, fordi de få skraldespande der er i midtbyen, ikke bliver tømt tit nok, siger René Larsen.
gallery icon

Se billedserie

- Der har været så mange klager over, at de unge sviner i byen. Det er noget pjat, for sandheden er, at det flyder med skrald, fordi de få skraldespande der er i midtbyen, ikke bliver tømt tit nok, siger René Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ildsjæle tager gerne skraldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ildsjæle tager gerne skraldet
Odsherred - 21. september 2019 kl. 19:07
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Asnæs: - Der har været så mange klager over, at de unge sviner i byen. Det er noget pjat, for sandheden er, at det flyder med skrald, fordi de få skraldespande der er i midtbyen, ikke bliver tømt tit nok. Så nu gør vi noget ved det, siger René Larsen.

Han bor i Asnæs, og er initiativtager til onsdagens dialogmøde mellem de ældre og de unge generationer i byen. Overfyldte skraldespande i bymidten var et af de ømme punkter på mødet.

- Asnæs er en ungeby med gymnasium, Ungehuset og en stor skole. Vi har vidst i 20 år, at de unge benytter »Plænen«, så hvorfor sætter man ikke nogle flere skraldespande op der, siger René Larsen.

Han har lavet en aftale med EUC-Audebo, om at kursisterne skal støbe skraldespande i beton, som så skal stilles op i Asnæs by.

- De skal laves, så krager og ravne ikke kan komme i dem. De har også lovet, at lave borde-bænkesæt med indbyggede skraldespande, som kan sættes op i de områder, hvor de unge ofte mødes. Det bliver en specialopgave indenfor brobyg på EUC, fortæller René Larsen.

Han er også blevet kontaktet af en ung i Asnæs, som har skaffet otte brugte metalskraldespande i København, som vil blive sat op i Asnæs i næste uge - indtil betonspandene er klar.

- Med hensyn til tømningen, så skal vi også have det sat i system. Jeg er ikke for fin til at tømme en overfyldt spand, og sætte en ny pose i, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk