21. april 2019
Gulerodskager bagt med gulerødder skrællet i fællesskab af de ældre og elever fra 1. klasse fra Sydskolen afdeling Hørve.
gallery icon

Se billedserie

Gulerodskager bagt med gulerødder skrællet i fællesskab af de ældre og elever fra 1. klasse fra Sydskolen afdeling Hørve.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Huskekager på plejecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Huskekager på plejecenter
Odsherred - 23. september 2018 kl. 17:36
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørve: Kagerne på bordet var alle lavet af grøntsager fra Lammefjorden. Ærtekage, kartoffelkage og gulerodskage. Men det var nu ikke for at fejre de lokale grøntsager, at plejecenter Bakkegården i Hørve lørdag havde indbudt borgerne, deres pårørende og politikere til huskecafe.

- Vi har hele ugen haft fokus på demens, og kagesalget i dag går til fordel for Alzheimerforeningen, fortalte sygeplejerske Jeanette Christensen.

I løbet af ugen har plejecentret haft besøg af 1. og 6. klasser fra Sydskolen afdeling Hørve, som alle har hjulpet med kagebagningen, men også har fået en snak med de ældre borgere.

- Det var meget sødt at se hvordan 6. klasserne kom for at bage cookies. Men hurtigt gik de i gang med at spille kort med nogle af de ældre. Det var så fint. Så blev der løsnet op for det lidt anspændte forhold, der godt kan være mellem de ældre og børnene, siger Jeanette Christensen.

For plejecenter Bakkegården har ugen også inspireret til at have flere aktiviteter med de lokale skoleelever.

- Børnene har også fået noget med hjem og en forståelse for, hvorfor der er ældre mennesker, som ikke kan huske. Det er vigtigt for os som plejecenter, at vi ikke bare er en lukket gård, men bliver en del af lokalsamfundet omkring os, siger Jeanette Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk