19. oktober 2018
Jeanne Lysholm har den bærende rolle som rengøringsdamen Lily Hansen i krimi-komedien »Mor(d)skab«. Foto: Palle Ankerstjerne Schjønning
gallery icon

Se billedserie

Jeanne Lysholm har den bærende rolle som rengøringsdamen Lily Hansen i krimi-komedien »Mor(d)skab«. Foto: Palle Ankerstjerne Schjønning
Foto: Photographer: Henning Sjoestroem
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun er meget frækkere end politiet tillader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun er meget frækkere end politiet tillader
Odsherred - 15. november 2017 kl. 20:37
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jack Popplewells lystige krimi-komedie »Mor(d)skab« (»Busybody«) blev for alvor kendt herhjemme, da turbo-trolden Marguerite Viby spillede hovedfiguren, den nævenyttige, nysgerrige rengøringsdame Lily Hansen.

Når Teater Tosserne i Asmindrup Forsamlingshus fredag den 17. november har premiere på grinebider-komedien, iscenesat af Mette Pia Jensen, er rollen som Lily Hansen som skabt til den drevne »teater-tosse« Jeanne Lysholm.

I den anden store rolle, som den gnavne, kronisk forkølede overbetjent Severinsen, ses Otto Olsen. Han leder mord-efterforskningen, der konstant udfordres af den nævenyttige, storbyslang-snakkende rengøringsmadamme.

Den emsige Lily Hansen har svært ved at holde sin næse for sig selv, hun kører egen parallel-efterforskning og er en konstant trussel mod overbetjent Severinsens kriminaltekniske spor og hans humør og helbred.

Efter premieren fredag spiller forestillingen lørdag den 18. og søndag den 19. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk