4. august 2020
Er masten nu også placeret der, hvor computerprogrammet anviser den står. Det skulle politiet tjekke inden retssag, men nåede det ikke. Nu er sagen udsat til det er bragt i orden. Foto: TDC
gallery icon

Se billedserie

Er masten nu også placeret der, hvor computerprogrammet anviser den står. Det skulle politiet tjekke inden retssag, men nåede det ikke. Nu er sagen udsat til det er bragt i orden. Foto: TDC
Foto: Uffe Weng
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovsa! Nåede ikke at tjekke masternes placering inden retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovsa! Nåede ikke at tjekke masternes placering inden retssag
Odsherred - 23. januar 2020 kl. 10:19
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 32-årig mand fra Kalundborg må vente et stykke tid endnu, før han får en afklaring på den retssag, der hænger over hans hoved.

Sagen, der handler om trusler og vidnetrusler mod en person i Asnæs og en person i Høng tilbage i 2018, skulle have været afgjort ved Retten i Holbæk onsdag, men blev kort forinden aflyst, da det ikke var lykkedes anklagemyndigheden at være helt opdateret på bevismaterialet.

- Det er fordi vi i forbindelse med sagen har nogle masteoplysninger, og der skulle have været en verifikation af oplysninger efter alt det der har været om fejl i teleoplysninger, forklarer Aino Stender fra Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Misseren ligger i, at politiefterforskerne rent fysisk skal have været ude og tjekke, at telemasterne står, der hvor man mener de står.

- Da beviser i sagen blandt andet er masteoplysninger, så er der helt lavpraktisk sket det, at vi ikke har nået at få det tjekket, og kunne derfor ikke lægge den rapport til sagen. Derfor måtte retssagen aflyses, uddyber anklageren i en artikel i Nordvestnyt.

Teleoplysningerne mod den 32-årige daterer sig helt tilbage til sommeren 2018, hvor manden fra Kalundborg i juli angiveligt skulle have truet en person i en forretning i Asnæs, og forlagt 57.000 kroner.

Manden er også tiltalt for en lignende episode i Høng i november samme år, hvor det forlagte beløb var 56.000 kroner.

- Min klient nægter sig skyldig i begge sigtelserne, og han har ikke været varetægtsfængslet på noget tidspunkt, oplyser mandens forsvarsadvokat Klaus Søborg Jørgensen til Nordvestnyt.

Der er ikke fundet en ny dato for retssagen ved Retten i Holbæk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk