24. januar 2019
Der er fortsat uro i omsorgsafdelingen i Odsherred Kommune, senest med hjemsendelsen af en afdelingsleder tirsdag.
Der er fortsat uro i omsorgsafdelingen i Odsherred Kommune, senest med hjemsendelsen af en afdelingsleder tirsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemsendelse giver rystelser i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemsendelse giver rystelser i kommunen
Odsherred - 14. februar 2018 kl. 14:01
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mangeårig afdelingsleder fra hjemmesygeplejen i Odsherred Kommune blev tirsdag hjemsendt, og det fik rygter om en fyring efter it-skandalen med det kuldsejlede Cura system, til at florere.

Ifølge flere af hinanden uafhængige kilder, som Nordvestnyt har været i kontakt med, så skyldes hjemsendelsen dog en uoverensstemmelse, muligvis af fysisk art, mellem afdelingslederen og en fra chefgruppen, og det har ansgiveligt skabt store frustrationer blandt kommunens hjemmesygeplejersker.

Formanden for social- og forebyggelsesudvalget, Arne mIkkelsen (SF), er orienteret om sagen, men da der er tale om en personalesag vil han ikke kommentere den.

Venstres Morten Egeskov sidder også i udvalget, og han har også hørt om sagen, men kender ikke til detaljerne i hjemsendelsen. Han slår dog fast, at nok er der fundet en fælles aftale om, at it-skandalen i sygeplejen skal løses, men han vil fortsat have et ansvar placeret i sagen.

Udvalgets næstformand, Felex Pedersen (S), forklarer, at sagen hører under økonomiudvalget eller direktionen, men han slår fast, at hele omsorgsområdet bør gennemgå en trivselsundersøgelse, som dem man kender på skoleområdet.

»Det virker som om der er noget trivselsarbejde, der skal gøres. Blandt andet skal vi da have klarlagt, hvad der ligger til grund for, at der er blevet sendt en bekymringsskrivelse til Styrelsen for Patientsikkerhed,« siger han til Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk