27. maj 2020
Genbrugspladserne åbner tirsdag morgen i Odsherred Kommune, men politiet vil komme forbi flere gange om dagen for at sikre god ro og orden.
Genbrugspladserne åbner tirsdag morgen i Odsherred Kommune, men politiet vil komme forbi flere gange om dagen for at sikre god ro og orden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmeværnet sagde nej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmeværnet sagde nej
Odsherred - 31. marts 2020 kl. 06:15
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 7 tirsdag morgen åbner Odsherred Kommunes genbrugspladser, og forventningen er, at det allerede fra morgenstunden vil give kø.
Mange hungrer efter at komme af med deres haveaffald, og det fik Odsherred Kommune til at spørge hjemmeværnet om de ville stå for at regulere færdslen ind og ud af genbrugspladserne.

Men de sagde nej, og derfor har kommunen haft kontakt med Midt- og Vestsjællands politi, der har lovet at besøge genbrugspladserne flere gange om dagen for at sikre, at alt foregår i ro og orden.

Og anbefalingen fra kommunen er stadig, at man kun skal tage på genbrugspladsen, hvis det er absolut nødvendigt, og at man i hvert fald sikre at der er mindst fire meter til både de ansatte og de besøgende på genbrugspladsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk