18. september 2021
Nedskaleringen af Region Sjælland rammer nu Odsherred, der indtil nu har haft rige muligheder for kviktestning hele sommerperioden. Foto: Marianne Nielsen
Nedskaleringen af Region Sjælland rammer nu Odsherred, der indtil nu har haft rige muligheder for kviktestning hele sommerperioden. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her skruer Falck ned for kviktest-blusset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her skruer Falck ned for kviktest-blusset
Odsherred - 02. august 2021 kl. 17:29
Af Marianne Nielsen

Det store udbud af kviktesttider, som borgere og sommergæster i Odsherred har været begunstiget af i de seneste måneder, lakker mod enden. Odsherred Kommune oplyser, at det fra og med den kommende weekend, er slut med at kunne tage i forsamlingshuset på Odden for at blive kviktestet.

»Regionerne er i fuld gang med at nedskalere den nationale testkapacitet. Odsherred har som stort turistområde med mange sommerhusgæster ikke været berørt indtil videre. Men nu hvor flere og flere er vaccineret og børnenes sommerferie snart er forbi, så bliver færre testtider også virkeligheden.

I første omgang stopper Falck med at kvikteste på Odden i weekenderne, og det træder i kraft allerede fra og med på fredag den 6. august«, skriver kommunen på Facebook.

Odsherred Kommune varsler også, at man må forventet, at weekendlukningen på Odden kun er første trin i en større nedskalering og at der vil blive skåret i åbningstiderne flere steder i den kommende tid.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk