17. oktober 2019
Borgmester Thomas Adelskov (S) tog det første officielle spadestik på Rørvigvej 6 torsdag eftermiddag. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Thomas Adelskov (S) tog det første officielle spadestik på Rørvigvej 6 torsdag eftermiddag. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her bygges 20 lejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her bygges 20 lejligheder
Opdateret 26. april 2019 kl. 08:21
Odsherred - 25. april 2019 kl. 15:57
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er blevet taget mange spadestik på byggegrunden Rørvig 6 i Nykøbing, hvor Boligselskabet af 1942 vil opføre 20 lejligheder. Men torsdag eftermiddag fik borgmester Thomas Adelskov (S) lejlighed til at foretage det første officielle spadestik.

- Det er et byggeri, vi glæder os til i byrådet. Det er det første projekt i den boligudviklingsplan, som vi har lagt frem. Her vil der komme lejligheder til en fornuftig pris. De er bynære, og der er stor efterspørgsel på dem, sagde borgmesteren, inden han satte spaden i jorden.

Formanden for Boligselskabet af 1942, Henrik Larsen, sagde i sin tale til blandt andre medarbejdere, at processen har været lang.

- Men det endte med at blive godt, sagde Henrik Larsen, som også fortalte, at området fortsat vil blive kaldt Textilgården.

Han forventer, at de ny lejere kan flytte ind den 1. februar eller 1. marts 2020.

- Det bliver overhovedet ikke noget problem at finde lejere, sagde han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk