18. juni 2021
Andreas Hegnsvad, centerchef for Job og Ydelser, fortæller, at der umiddelbart er gode jobudsigter for de fyrede NKT-ansatte. Foto: Mie Neel
Andreas Hegnsvad, centerchef for Job og Ydelser, fortæller, at der umiddelbart er gode jobudsigter for de fyrede NKT-ansatte. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode muligheder for job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode muligheder for job
Odsherred - 07. maj 2021 kl. 11:59
Af Torben Andersen

59 medarbejdere på NKT har udsigt til at miste deres job, da virksomheden flytter noget af produktionen til Polen.

Det lokale jobcenter vil tilbyde alle de involverede medarbejdere kurser, både i jobsøgning, og eventuel efteruddannelseskurser, hvis dette er relevant i forhold til den enkeltes kompetencer og uddannelsesbaggrund.

Det oplyser Andreas Hegnsvad, centerchef for Job og Ydelser.

- Udsigterne til at finde beskæftigelse vurderes umiddelbart at være gode. Der er godt gang i det lokale arbejdsmarkedet, og mange virksomheder efterspørger erfarent arbejdskraft. Det kan dog blive aktuelt for nogle at søge ind i andre brancher, fortæller Andreas Hegnsvad.

NKT og jobcentret havde onsdag den første dialog, og jobcenteret har på nuværende tidspunkt ikke nærmere beskrivelse af jobtyper og profilen på de berørte medarbejdere.

-Jeg forventer, at vi i jobcenteret kommer langt tættere på dette i de kommende dage og uger, siger Andreas Hegnsvad, som forsikrer, at hans medarbejdere er klædt fuldt på til opgaven.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk