9. juli 2020
Morten Egeskov har fokus rettet mod mere bæredygtighed i Geopark Odsherred i sit nye job som geoparkdirektør. Her  ved indvielsen af højderygstien i selskab med Karen Skov fra Realdania og formand for geoparens bestyrelse, Michael Kristiansen. Foto: Mie Neel
Morten Egeskov har fokus rettet mod mere bæredygtighed i Geopark Odsherred i sit nye job som geoparkdirektør. Her ved indvielsen af højderygstien i selskab med Karen Skov fra Realdania og formand for geoparens bestyrelse, Michael Kristiansen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Geoparken skal have mere fokus på bæredygtighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Geoparken skal have mere fokus på bæredygtighed
Odsherred - 11. februar 2020 kl. 08:09
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Morten Egeskov overtager direktørposten i Geopark Odsherred fra Hans-Jørgen Olsen er det med et skarpt blik rettet mod FNs Verdensmål og en mere bæredygtig geopark.

arrow Læs også: Ny direktør for Geopark Odsherred på plads

- Det altoverskyggende fokus bliver bæredygtighed og FNs Verdensmål og hvordan man får kombineret geoparken og feriehusudlejningen indenfor den ramme. Og så er der et overordnet mål om at fastholde Unesco-godkendelsen, siger Morten Egeskov om den udvikling han skal stå i spidsen for.

Det bliver således hans opgave at bringe de nuværende store projekter videre og rette blikket endnu mere mod bæredygtighed som et helt grundlæggende pejlemærker for både Geopark og Feriepartner.

44-årige Morten Egeskov er født og opvokset i Odsherred kender geoparken indgående, da han i to perioder har fungeret som en af Odsherred Kommunes to udpegede bestyrelsesmedlemmer.

Hvem der overtager hans plads i bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred er endnu ikke på plads.

arrow Ordener til byrådets mest garvede
28. januar 2020 kl. 19:23 Opdateret: kl. 23:55
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk