23. oktober 2019
Regionsrepræsentant fra Folkekirkens Nødhjælp kiggede forbi med en gave til Bodil Olsen og Genbrugsen. Foto: Helene Nielsen
Regionsrepræsentant fra Folkekirkens Nødhjælp kiggede forbi med en gave til Bodil Olsen og Genbrugsen. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsen er blandt landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsen er blandt landets bedste
Odsherred - 12. juni 2019 kl. 09:19
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flaget var hejst og lokalerne var tæt pakket med kunder og gratulanter, da Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik, »Genbrugsen«, på Savværksvej i Nykøbing tirsdag fejrede 40 års jubilæum.

- Mange har allerede været forbi, og sige tillykke. Jeg regner også med, at mange af vores tidligere medarbejdere kigger forbi lidt senere, siger Bodil Olsen, som er daglig leder af butikken.

Butikken drives af 35 frivillige, og de gør det så godt, så omsætningen i flere år har passeret en million kroner om året.

- Det er en af de butikker i landet, som har den højeste omsætning. Den ligger i hvert fald på top ti over alle vores butikker. Også højere end dem, som sælger møbler, som ellers plejer, at tjene flest penge, fortæller regionsrepræsentant Gunnar Toftlund Jensen fra Folkekirkens Nødhjælp, som også er kommet forbi med en gave.

Bodil Olsen har været frivillig siden 2005 og leder af butikken siden 2007.

- - Genbrug er blevet smart. Jeg kan se, at mange flere unge handler hos i dag, end for nogle år siden, siger hun.

I dagens anledning sælges alt til halv pris.

- Vi har altid gode ting i butikken, så man kan altid gøre et godt kup - men i dag er det til den halve pris, siger Bodil Olsen.

Hun har travlt med at tage imod gæster til receptionen, mens andre må tage sig af at ekspedere kunderne.

- Vi har et godt korps af frivillige, men de har travlt. Det er ofte de samme mennesker, som også er frivillige som besøgsvenner eller tilsvarende opgaver, så vi kunne godt bruge et par frivillige mere. Vi siger i hvert fald aldrig nej, hvis folk skulle have lyst og tid til, at hjælpe her i butikken, siger Bodil Olsen, og tager imod endnu en stor blomst fra en ven af Genbrugsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk