19. oktober 2021
Komikeren Jacob Morild anbefalede de fremmødte at købe billetter til Randers Teater-forestillingen »Forræder«, der spille i Odsherred Tedaters nye sal torsdag den 23. september. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Komikeren Jacob Morild anbefalede de fremmødte at købe billetter til Randers Teater-forestillingen »Forræder«, der spille i Odsherred Tedaters nye sal torsdag den 23. september. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt hus til teaterforenings kickstart: Kendt satiriker fik grinet frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt hus til teaterforenings kickstart: Kendt satiriker fik grinet frem
Odsherred - 21. september 2021 kl. 10:15
Af Stefan Andreasen

Komiker og skuespiller Jacob Morild var mandag tilbage i Teater & Musik Odsherred, hvor han på underholdende vis - gennemgik sæson-programmet med teatergængere på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland.

En kickstart med tre måneders forsinkelse.

- Der var jo lige noget med en virus. Men nu er vi her, og I kan godt være stolte af teaterforeningens bestyrelse, der tør satse på ny, dansk dramatik. Giv dem en stor hånd, sagde Jacob Morild.

Nogle af de fremmødte havde håbet på at kunne sætte sig til rette i den nybyggede teatersal.

Salen er dog først klar til indvielse på lørdag.

- Men I har mulighed for at blive de første i den nye teatersal nu på torsdag den 23. september, hvor Randers Teater kommer med den gribende forestilling »Forræder«. Den skal I bare se.

- Og I skal se den nye sal. Den er virkelig flot. Jeg har lige været et smut dernede. Jeg ved godt, at det har taget lang tid at bygge den, og I kommer til at betale den så rigeligt over skatten, men hold op hvor er det en flot sal. Bare ærgerligt, at jeg ikke selv skal spille i den lige nu, sagde morsomme Morild.

Stykket »Forræder« trænger til at få speedet billetsalget op her få dage før spilledagen.

Mandag var der kun solgt 52 af de 230 pladser i den nye sal, oplyste Inge Risom Jensen, formand for Teater & Musik Odsherred.

- Folk skal lige vænne sig til at gå i teatret igen efter corona-nedlukningen. Og de vil helst se noget, man bliver i godt humør af, og ikke et alvorligt 2. Verdenskrigs-drama som »Forræder«. Men det er et fantastisk godt stykke, sagde Inge Risom Jensen inden kickoff'en.

Jacob Morild mindede gæsterne om, at »Forrædder« kørte for fulde huse på Randers Teater og var nomineret til en Reumert 2021.

Der var også fuldt hus i Odsherred Teaters lille prøvesal til kickoff-aftenen.

Op mod 100 var mødt op til den morsomme program-gennemgang med Jacob Morild som trækplaster.

Han har indgående kendskab til teaterbranchens kringelkroge og skuespillernes ageren og delte rundhåndet ud af bemærkninger om sine kollegaer, blandt andre Flemming Jensen og Vicky Berlin.

Sidstnævnte gæstespiller i Teater & Musik Odsherred 27. september i comedy-showet »Småt Brændbart«.

Programmet for 2021/22 byder på 14 forestillinger til de voksne og 11 familieforestillinger.

- I ser vågne ud dernede. Det er mere, end hvad man kan sige om de københavnske teatergængere. I hvert fald mændene - de vil helst i Det Ny Teater. Der sover man bedst, jokede Morild.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk