13. december 2017
Brandvæsen og politi var oså i maj til en altødelæggende brand i et kolonihavehus i Østervang. Dengang blev brandårsagen aldrig opklaret. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Brandvæsen og politi var oså i maj til en altødelæggende brand i et kolonihavehus i Østervang. Dengang blev brandårsagen aldrig opklaret. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frygtede at beboer var i brændende hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frygtede at beboer var i brændende hus
Opdateret 08. oktober 2017 kl. 16:32
Odsherred - 08. oktober 2017 kl. 16:30
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 11.53 søndag fik brandvæsenet en alarmmelding om en meget kraftig røgfane, der viste sig at stamme fra en voldsom brand i et kolonihavehus i kolonihaveforeningen Østervang på Øster Lyngvej, i Nykøbing.

Kolonihavehuset var brudt i brand mens beboeren var ude og gå en tur. Da de ni brandmænd kom frem, vidste de ikke om husets beboer var inde i det brændende kolonihavehus, for ingen havde set ham gå. Men da de var igang med en hastig udvendig slukning for at kunne komme ind i huset kom han retur, og slukningsarbejdet kunne koncentreres om at redde værdier.

Brandårsagen er stadig uklar, men der er ingen sammenhæng mellem branden og så den brand, der i maj betød at et andet kolonihavehus nedbrændte i samme område.

Politiet har afspærret huset, og deres teknikere vil i løbet af de næste dage forsøge at finde frem til brandårsagen, som muligvis kan være gas, et stearinlys eller lignende.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk