17. april 2021
Skoleleder på Vallekilde-Hørve Friskole, Bo Espersen, er mere bekymret for det eleverne mister undervirtuel undervisning, ved ikke at være sammen med skolekammeraterne, end for det faglige  niveau. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Skoleleder på Vallekilde-Hørve Friskole, Bo Espersen, er mere bekymret for det eleverne mister undervirtuel undervisning, ved ikke at være sammen med skolekammeraterne, end for det faglige niveau. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Friskoleleder: Eleverne følger fint med fagligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Friskoleleder: Eleverne følger fint med fagligt
Odsherred - 25. februar 2021 kl. 11:17
Af Helene Nielsen

Selv om mange elever nok havde håbet på, at udmeldingen fra regeringen onsdag havde budt på en fuld genåbning af folkeskoler og friskoler, så kom det ikke som den store overraskelse for leder af Vallekilde-Hørve Friskole, Bo Espersen, at der går et stykke tid endnu, før skolens ældste klasser, er tilbage.

- Jeg vil meget gerne have alle vores børn tilbage, men jeg ved ingenting om pandemier. Så vi retter os efter de retningslinjer vi får fra regeringens fornuftige rådgivere med forstand på den slags, siger han.

Bo Espersen er ikke bekymret for elevernes læring og faglighed i forbindelse med den virtuelle undervisning hjemmefra, men han er bekymret for det eleverne mister ved ikke, at være sammen med kammeraterne.

- Det samvær savner de, og det kan vi ikke give dem virtuelt, siger han.

Han tror usikkerheden for hvornår alt bliver normaliseret igen, er den værste for både elever og lærere.

- Men der er ingen tvivl om, at det værste vi kan gøre, er at lukke op for tidligt, så vi skal til at lukke ned igen, fordi der opstår smitte, siger Bo Espersen.

På Nørre Asmindrup Friskole er skoleleder Morten Juul Pedersen heller ikke voldsomt skuffet over, at den fulde genåbning må vente lidt.

- Jeg havde da håbet, at vi kunne byde vores afgangselever velkommen tilbage, men har også forståelse for, at man går stille til værks. Min forhåbning er, at smittetallet i Odsherred forbliver nede, så vi kan få dem tilbage den 15. marts, siger han.

Bo Espersen er heller ikke ked af, at skulle vente på eleverne lidt endnu.

- Jeg håber eleverne holder ud lidt endnu, og så er det nok meget fornuftigt, at vi venter til den 15. marts, siger Bo Espersen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk