14. december 2018
Sarah Engell skal på Odsherreds Gymnasium fortæller 1.g?erne om sine ungdomsromaner. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Sarah Engell skal på Odsherreds Gymnasium fortæller 1.g?erne om sine ungdomsromaner. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forfatter-kendisser til litteratur-festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatter-kendisser til litteratur-festival
Odsherred - 13. november 2017 kl. 06:32
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stor del af eleverne på Odsherreds skoler og friskoler skal i næste uge beskæftige sig indgående med litteratur, formidlet af kendte forfattere og folk, der beskæftiger sig med børne- og ungdomslitteratur, når der igen er Litteratur- og læsefestival i Odsher- red.

Blandt festivalens hovednavne er forfatter Hanne Kvist, nomineret til Nordisk Råds børnelitteraturpris i år, særlig kendt for sine bøger for børn og unge, senest »Dyr med pels - og uden«.

Eleverne kommer også til at møde Manu Sareen, politiker og børnebogsforfatter, populær for sin serie om den charmerende Nørrebro-dreng Iqbal Farooq - en serie der foreløbig har ført til de to spillefilm »Iqbal & den hemmelige opskrift« og »Iqbal & superchippen«. 450 børn er inviteret i Vig Bio for at se den nyeste Iqbal- film.

Et hovednavn er også Sarah Engell, der brød igennem med de anmelderroste ungdomsromaner »Forbandede mødom«, »Forpulede kærlighed« og »21 måder at dø«. Sarah Engell skal blandt andet optræde på Odsherreds Gymnasium, hvor hun fortæller om sine bøger.

Forfatter Jens Andersen, kendt og rost for sine biografier af kendte personligheder, kommer til litteratur-festivalens læsekonference for lærere og pædagoger, torsdag den 16. november, hvor han fortæller om sin bog »Denne dag et liv« - om Astrid Lindgrens liv og værk.

Festivalen er arrangeret af børnekulturkonsulent Anne-Marie Donslund i samarbejde med skolebibliotekarerne, Bibliotekerne i Odsherred og Vig Bio.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk