28. november 2020
Helle Simonsen blev overrumplet af kunsthåndværkernes iver for at være med, når Hempel Glamsmuseum for første gang holder julemarked. Foto: Per Christensen
Helle Simonsen blev overrumplet af kunsthåndværkernes iver for at være med, når Hempel Glamsmuseum for første gang holder julemarked. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første gang på museet: Stor tilslutning til nyt julemarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første gang på museet: Stor tilslutning til nyt julemarked
Odsherred - 23. oktober 2020 kl. 06:32
Af Marianne Nielsen

For første gang nogensinde skal der være julemarked på Hempel Glasmuseum.

Stedets nye leder, Helle Simonsen, som i otte år var publikumschef på oplevelses-attraktionen Esrum Kloster & Møllegård i Græsted, vil åbne glasmuseet den 4.-6. december til et julemarked.

- Hvis coronaen stikker helt af, så gør vi det ikke, men så længe vi kan regulere og have 50 mennesker inde ad gangen, kan vi sagtens lave et hyggeligt og roligt julemarked, siger hun og fortæller, at tanken egentlig var at nøjes med at servere gløgg og æbleskiver og så åbne butikken, så folk kunne købe advents- eller julegaver.

Siden de første tanker om et julemarked blev sået, er det vokset i format, da hun præsenterede ideen for en række lokale kunsthåndværkere.

- Jeg fortalte, at jeg indenfor de kommende år havde tænkt mig at åbne op, så man også kunne komme som kunsthåndværker med en bod og sælge.

Den idé bed indtilvidere 20 kunsthåndværkere på, og nu bliver der åbnet op til den store sal, så kunsthåndværkerne kan stå der.

- Det er bare ligesom løbet af sted af sig selv. Så må man løbe med. Der er ikke nogen model for det endnu andet end at det skal være smukt, hyggeligt og af høj kvalitet. Og så skal det være trygt i forhold til corona, understreger Helle Simonsen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk