26. marts 2019
Alle partoutbilletter er solgt. I weekenden kunne Vig Festival melde ud, at der kun var 500 billetter tilbage til årets musikfest. Tirsdag røg de sidste. Foto: Per Christensen
Alle partoutbilletter er solgt. I weekenden kunne Vig Festival melde ud, at der kun var 500 billetter tilbage til årets musikfest. Tirsdag røg de sidste. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første gang i ni år: Vig Festival melder udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første gang i ni år: Vig Festival melder udsolgt
Opdateret 10. juli 2018 kl. 12:38
Odsherred - 10. juli 2018 kl. 12:01
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret, musikprogrammet og nye familievenlige tiltag betyder, at Vig Festivalen er løbet tør for festivalbilletter. Tirsdag formiddag røg de sidste, og dermed kan festivalledelsen for første gang siden 2009.

- Det er vi rigtig glade for. Selvfølgelig har vi vejret med os - det betyder meget, og så håber og tror vi selv på at det er effekten af sidste års festival, hvor vi fik vist, at vi kunne få Vig Festival tilbage på det spor den hører til, og så tror vi at musikprogrammet rammer godt i forhold til de festivalgæster vi har, siger festivalens formand, Ole Larsen, der ikke vil afsløre de eksakte salgstal for partout- og endagsbilletter.

Intet dørsalg i år
Med de udsolgte billetter på alle hylder, bliver der dermed heller ikke noget salg »i døren« til de sidsteøjebliks-festivallystne.

Festivalområdet har kapacitet til knapt 20.000 mennesker inklusive børn og medhjælperne, der alene tæller et par tusinde.

- I princippet kunne vi jo bare køre billetsalget videre, men vi har en holdning til, hvor mange der skal være på festivalpladsen, for der har været for mange nogle år, vedstår Ole Larsen.

- Med hjælpere og børn og det hele, så lander vi på omkring 19.000 mennesker. Og vi skal ikke være flere, supplerer han.

Festivalen har, lige fra billetsalget begyndte op til jul, været 15-17 procent foran i forhold til 2017, og i år er det blandt andet Rasmus Seebach, Nik & Jay, Thomas og Hugo Helmig, Scarlet Pleasure, Magtens Korridorer, Michael Falch, Karl William og Brødrene Olsen, der har trukket billetsalget op.

Nye tiltag, der appellerer til hele festivalfamilien har også været en populær vare.

- Vi kan se, at tiltag som familiebilletter og campingbilletter med stillezoner har været attraktivt. Vi er jo en familiefestival, fastslår festivalformanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk