25. august 2019
Razzia på Odsherredvej torsdag formiddag.
Razzia på Odsherredvej torsdag formiddag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flygtede fra politirazzia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flygtede fra politirazzia
Odsherred - 22. november 2018 kl. 13:25
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skabte forundring, da en bilist besluttede sig for at vende bilen hurtigt og køre i modsat retning, da færdselspolitiet torsdag formiddag ved 9-tiden vinkede biler ind til siden i forbindelse med en færdselskontrol på Odsherredvej umiddelbart inden Nørre Asmindrup i Odsherred.

Færdselspolitiet var i gang med en rutinemæssig kontrol, hvor de kiggede efter manglende kørekort, spiritus, sele eller fejl ved køretøjer.

En bilist undrede sig over en anden bil, som vendte om og kørte i modsat retning, da denne så politikontrollen.

Bilisten noterede derfor registreringsnummeret på den bil, som var kørt værk, og gav det efterfølgende til færdselspolitiet, fordi den bortkørte bilists opførsel kunne tyde på, at denne helst ikke ville møde politiet.

- Vi kunne derfor forholdsvis let finde frem til bilen og dens ejer, da den var nået til et supermarked i Holbæk. Bilisten forklarede, at han var kørt væk fra razziaen, fordi han skulle producere strøm til bilen. Vi fandt da heller ingen fejl eller mangler ved hverken bil eller bilsten, men opførslen var en smule besynderlig, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk