24. september 2020
Formand for Musik & Kultur i Odsherred, Anders Munch, huskede, da han første gang hørte et Ray Dee Ohh-nummer - i 1990 i højttalerne i grisestalden, da han var fodermester. Foto: Musik & Kultur i Odsherred
gallery icon

Se billedserie

Formand for Musik & Kultur i Odsherred, Anders Munch, huskede, da han første gang hørte et Ray Dee Ohh-nummer - i 1990 i højttalerne i grisestalden, da han var fodermester. Foto: Musik & Kultur i Odsherred
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere billeder fra Halberg i Højby: Formand fortalte om Ray Dee Ohh-rock i grisestald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere billeder fra Halberg i Højby: Formand fortalte om Ray Dee Ohh-rock i grisestald
Opdateret 02. august 2020 kl. 20:04
Odsherred - 02. august 2020 kl. 16:16
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formand for Musik & Kultur i Odsherred, Anders Munch, inddrog sin ungdommelige fortid som landmand, da han bød velkommen til guitarist Poul Halberg, manden med de mega-mange ørehængende pophits, og hans Friends til koncerten i Helenehaven i Højby, fredag.

- I 1990 arbejdede jeg som fodermester på Pilevangsgården i Sigersted ved Ringsted, hvor vi var begyndt at spille radio i grisestalden for at give ro omkring grisene.

- Pludselig drønede Ray Dee Ohh-nummeret »Jeg vil la' lyset brænde« ud gennem højttalerne. Jeg tænkte, hvad fanden er nu det for noget?

- Det var min første oplevelse med Poul Halbergs musik, lød det muntert fra Anders Munch i velkomsten til Halberg, Friends og publikum til den udsolgte koncert.

Halberg & Friends diskede op med de magiske sange, hits på hits fra Halberg Larsens og Ray Dee Ohh's bagkataloger - »Magi i luften«, »Brændende læber«, »Mandags-stævnemøde«, »Efterår«, »Elskes af dig« - og selvfølgelig »Jeg vil la' lyset brænde«.

Med sig havde Poul Halberg Heidi Degn i vokal front, Jette Schandorff på bas, Gorm Bülow, keyboards, og Jesper Thomsen, på trommer.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk