17. september 2021
Majken Jensen (t.h.) fra MAJKA LIU viser cacaobønner frem til Mille Hoffgaard og hendes mor Marie Møller Hoffgaard (t.v.)
gallery icon

Se billedserie

Majken Jensen (t.h.) fra MAJKA LIU viser cacaobønner frem til Mille Hoffgaard og hendes mor Marie Møller Hoffgaard (t.v.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere arrangementer aflyst: Festival mangler gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere arrangementer aflyst: Festival mangler gæster
Odsherred - 04. august 2021 kl. 08:52

Det var ikke svært at få en siddeplads eller god betjening på Nordstrand Festival i Nykøbing.

Den nye festival slog dørene op tirsdag klokken 12, men det var ikke nemt at støde ind i festivalglade danskere, for der var bestemt ikke kø ved indgangen. Der er ikke nogen store parkeringspladser i nærheden af festivalen.

Manden der sammen med sin kone ejer den thailandske madbod bemærker, at det kan få betydning for antallet af gæster. Men det holder tilsyneladende ikke hans humør nede, han smiler stort og snakker gerne.

Et stort hvidt telt er det første, man ser, når man ankommer. Det er ikke åbent så tidligt, da arrangørerne har måttet aflyse mange af arrangementerne er aflyst på grund af svigtende tilmeldinger.

Marie Møller Hoffgaard og hendes datter Mille Hoffgaard havde ikke bemærket de mange aflysninger, så de ventede spændt på et foredrag med livsstilscoach Chris MacDonald, som ikke blev til noget.

Tiden spildte de dog ikke. Især standen med de store kakaobønner havde fanget deres interesse. Store bønner lå på rad og række på et fint opdækket bord, hvor man kunne se indholdet foran bønnen.

Her kunne Marie og Mille Hoffgaard smage på den ægte kakao fra Maleku Chocolate og bagefter smage den som chokolade hos MAJKA LIUs håndlavede chokolader i samme stand.

Det er festivalens første år, og der er planlagt arrangmenter på cirkuspladsen i Nykøbing helt frem til på søndag.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk