23. marts 2019
Rørvig Dessert er blandt de fire lokale fødevareproducenter, der i efteråret allierer sig med i alt 14 studerende fra Professionshøjskolen Absalon om at udvikle nye fødevareprodukter. Foto: Peter Andersen
Rørvig Dessert er blandt de fire lokale fødevareproducenter, der i efteråret allierer sig med i alt 14 studerende fra Professionshøjskolen Absalon om at udvikle nye fødevareprodukter. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire firmaer udvikler mad med studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire firmaer udvikler mad med studerende
Odsherred - 14. september 2018 kl. 10:43
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rørvig Dessert, Købehavneriet, Isøre Is og Dansk Tang indleder i næste uge et samarbejde med 14 elever fra ernærings- og sundhedsuddannelsens 4. semester på professionshøjskolen Absalon.

Det sker i samarbejde med Odsherred Kommune, der som Kirsten Giftekniv parrer virksomheder og studerende.

- Vi har fire fødevarevirksomheder, som har nogle produkter, de gerne vil udvikle. Det er ideer, de har haft liggende i skuffen, og endnu ikke har haft ressourcerne til at forfølge, fordi det jo er små virksomheder, sige erhvervskonsulent i Odsherred Kommune, Annette Friis.

Ved opstarten i slutningen af september og frem mod jul skal de 14 elever i grupper af tre-fire stykker i køkkenet og udvikle på ideerne og produkterne ude hos virksomhederne.

- De skal konkurrere om at lave det produkt, der er forretning i. De skal lave noget, der kan sælges, understeger erhvervskonsulenten.

Ideen om at parre virksomheder og studerende i udviklngsprojekter, stammer fra lignende projekt som Professionshøjskolen Absalon tidligere har lavet på Lolland. I Odsherred er fokus på forretningsdelen dog skærpet.

- Forventningen er, at de ender med fire produkter, som man med nogle smårettelser kan implementere og sælge vider, tilføjer hun.

Vinderen af produktudviklingskonkurrencen findes den 20. december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk