14. oktober 2019
Billetpriserne til Vig Festival 2019 stiger 10 procent.
gallery icon

Se billedserie

Billetpriserne til Vig Festival 2019 stiger 10 procent.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival hæver billetpriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival hæver billetpriser
Odsherred - 22. november 2018 kl. 09:13
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På grund af øgede omkostninger til terror-sikring og musik-honorarer hæver Vig Festival priserne med ti procent, oplyser formand Ole Larsen.

Lige omkring festivalstart 11. juli koster en partoutbillet 1575; en stigning på cirka 200 kr., sammenlignet med festivalen 2018. I julesalget i december koster en partoutbillet 1175 - en stigning på godt 100 kr.

- Nogle festivaler satte prisen op med 40-50 procent allerede for sommeren 2018, men vi ventede lige og så tiden an. Nu kan vi så bare konstatere, at musikerne hæver priserne år for år, fordi koncerter er den eneste måde, de tjener penge på nu, siger formand for Vig Festival, Ole Larsen.

- Samtidig stiller myndighederne større og større krav til sikkerhed i forhold til terror. Vi vil med glæde sikre, at vores gæster har det godt på festivalen, vi brokker os ikke, men nye foranstaltninger mod terror og flere vagter koster penge.

- Vi er simpelthen nødt til at hæve priserne nu, men vi synes, at vi er landet på et fornuftigt niveau med de ti procent. En lille prisstigning sammenlignet med de andre festivaler, mener Ole Larsen.

Torsdag den 22. november holder Vig Festival kl. 18 forsalg i SuperBrugsen i Vig, hvor 500 billetter sættes til salg til favorabel pris. Også her er der en prisstigning på 10 procent, sammenlignet med året før.

Prisstigningen på ti procent gælder også familiebilletter.

Formanden understreger, at campingbilletter er undtaget prisstigninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk