15. oktober 2019
Odsherreds borgmester Thomas Adelskov kunne i juni holde tale tale, da der blev holdt rejsegilde for rådhusets tilbygning.
Odsherreds borgmester Thomas Adelskov kunne i juni holde tale tale, da der blev holdt rejsegilde for rådhusets tilbygning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fest for 1,3 millioner langt over målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fest for 1,3 millioner langt over målet
Odsherred - 22. maj 2019 kl. 05:57
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En pølsevogn med gratis pølser, en borgmester med ord og 1.875 nye kvadratmeter tilbygning til rådhuset i Højby.

Nogenlunde sådan var ingredienserne, da der i midten af juni sidste år blev holdt rejsegilde på tilbygningen til rådhuset i Højby.

Helt sikkert en festlig dag, hvor primært de rådhusansatte kunne nyde, at den 33 mio. kr. dyre modul-tilbygning var nået til vejs ende.

Hvis man ser i det endelige regnskab for rådhusbyggeriet, der blandt andet viser, at tilbygningen blev 1,1 mio. kr. dyrere end forventet, bliver man en smule overrasket.

For ifølge regnskabet kostede rejsegildet 1,38 mio. kroner, og det fik byrådspolitikere til at reagere, for så dyr en fest havde de ikke hørt om.

Kommunaldirektør Claus Steen Madsen kunne dog berolige og bringe en korrektion, for det voldsomme beløb er skudt langt over målet.

Rejsegildet kostede kun 8.706 kroner, og ifølge kommunaldirketøren skyldes fejlen, at hovedentreprenøren ved en fejl kaldte rate 9 i betalingen for rejsegilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk